2013. If you can grow it there…

2013. If you can grow it there…

New York Style in and around Brussels: how can Urban Farming initiatives in the Big Apple inspire us? Velt Director Jan Vannoppen explains how Newyorkers went about it. Last year, Jan took a study trip to New York, visiting various urban farming initiatives. He'll tell us all about it and start the discussion about how urban farming could and should look in Brussels. Curious? Got an opinion? Come and get involved in the discussion. NL | Velt-directeur Jan Vannoppen kwam van een studiereis aan New York terug met koffers vol inspiratie over hoe stadslandbouw er ook bij ons uit kan zien. Hij blogde al over zijn reis op en komt nu ook naar Brussel om te praten over zijn ervaringen en de discussie over stadslandbouw onder Brusselaars te stimuleren.

In het Engels, omdat we een zo breed mogelijk debat op gang willen brengen onder Brusselaars.

20u-22u. Urban Ecology Center, Waterloosesteenweg 789, 1180 Ukkel In samenwerking met Transitie Tervuren. Schrijf je in via veltbrussel[at]gmail.com

2013. Rencontre intergénérationelle

2013. Rencontre intergénérationelle

2013. Spectacle sur une conférence de permaculture

2013. Spectacle sur une conférence de permaculture